PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

NEM BÍRTUNK A NYÍREGYHÁZÁVAL

Nem bírtunk a Nyíregyházával
Második mérkőzését is lejátszotta amatőr csapatunk kelet-magyarországi túráján, ám ezúttal 81-75 arányban alulmaradtak a mieink Nyíregyházán.
Nyíregyházi Kosársuli
Nyíregyházi Kosársuli
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek

A tegnap esti, Miskolcon megnyert mérkőzés után ma délután ismét pályára lépett csapatunk, ezúttal a Nyíregyházi Kosársuli otthonában. A győzelemre itt is megvolt Demeter Nóráék esélye, ám a fáradtság, illetve a sok kihagyott büntető (27 kísérletből 13 landolt a gyűrűben) miatt ez ma nem sikerült. A két csapat egymás elleni mérlege azonban így is pozitív maradt a mi javunkra, hiszen március közepén Pécsett 77-67-re legyőztük a Nyíregyházi Kosársulit.

Nyíregyházi Kosársuli – PEAC-PÉCS Pingvinek 81-75 (20-25, 19-17, 23-16, 19-17)
Nyíregyházi Kosársuli: Fekete 15/3, Papp 21/6, Borza 5, Karakó 4, Farkasinszki 13. Csere: Takács 15/9, Hidas 3, Bíró 2, Simoncsik -, Cziránku 3, Ványi -. Edző: Farkasinszki Gyuláné
PEAC-PÉCS Pingvinek: Szücs R. 13/3, Tenyér 5, Szücs Lilla 9/3, Kovács K. 6, Demeter 20. Csere: Varga 3, Szücs Luca 7/3, Hegedűs 12/3, Palaczki -. Edző: Éles Péter
   
Éles Péter: Kevesebb, mint 24 óra alatt a második mérkőzésünket játszottuk le idegenben. Összességében több percet játszottunk jól ma, mint tegnap, de ezúttal ez nem volt elég a győzelemhez. Megteremtettük magunknak ugyan az esélyt erre Nyíregyházán is, harcoltunk az utolsó másodpercig, de a korai faultproblémák és a nagyon leszűkült rotáció, illetve a fáradtság rovására írható hét kihagyott büntető az utolsó negyedben megbosszulta magát. A vereség ellenére maximálisan elégedett vagyok minden játékosom munkájával.
« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva