PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

NAGY FORDULAT A NAGYSZÜNET UTÁN

Nagy fordulat a nagyszünet után
Jelentős hátrányból remek második félidőt futva fordított a PEAC-PÉCS Pingvinek csapata Miskolcon, amely bravúrgyőzelmet aratva 69-65-re tudott nyerni a borsodi megyeszékhelyen.
Aluinvent DVTK Miskolc U23
Aluinvent DVTK Miskolc U23
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek

A mérkőzés elején hamar elhúzott a házigazda miskolci együttes, amely az első negyedben egy híján kétszer annyi pontot dobott, mint a PEAC-Pingvinek. A második negyedben sem változott sokat a játék képe, így a piros-fehérek nagy különbségű, 18 pontos előnnyel vonulhattak a nagyszünetben az öltözőbe. A fordulás után szinte teljesen új mérkőzés kezdődött, váltott az ezúttal Éles Péter által vezetett Pingvinek, így fokozatosan csökkent a különbség. Különösen Szücs Lilla támadás befejezései jártak eredménnyel, 27 pontig jutott a játékos úgy, hogy közte hat hárompontost is elsüllyesztett a Generali Aréna gyűrűjében. Izgalmas végjátékot hozott a találkozó, 61-61-nél Szücs Lilla triplájával utolértük Ambrus Erzsébet csapatát. A véghajrá a mieink sikerét hozta, így nagy hátrányból felállva végül négy ponttal győzött a PEAC-PÉCS Pingvinek csapata.
   
Folytatás vasárnap délután 15 órakor Nyíregyházán a Nyíregyházi Kosársuli ellen.

ALUINVENT DVTK U23 – PEAC-PÉCS Pingvinek 65-69 (20-11, 25-16, 11-22, 9-20)
DVTK: Frindt 21/3, Sikora 9, Nagy 4, Kiss 12, Aldazabal 8. Csere: Eperjesi 7/3, Kecskés 4, Vasas -, Bakos -. Edző: Ambrus Erzsébet
PEAC-PÉCS Pingvinek: Szücs R. 11/3, Tenyér 6, Szücs Lilla 27/18, Kovács K. 10, Demeter 8. Csere: Varga 2, Szücs Luca -, Hegedűs 5. Edző: Éles Péter
   
Éles Péter: Vissza szerettünk volna vágni a hazai, pécsi vereségért a miskolciaknak. Az első félidőben nem találtunk a megfelelő ritmust és a jó megoldásokat a védekezésben. A nagyszünet után azonban szerkezetet váltottunk, agresszívabb, pontosabb védekezéssel ráerőltettük az akaratunkat az ellenfélre. Gratulálok a játékosaimnak!

« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva