PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

NB. I. B.: GYŐZELEMMEL KEZDTÜK AZ ÉVET

NB. I. B.: Győzelemmel kezdtük az évet
Amatőr csapatunk, szoros, izgalmas végjátékban, 75-70-re megnyerte első mérkőzését a 2019-es esztendőben.
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek
Vasas Akadémia II.
Vasas Akadémia II.

Az első játékrészben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, némi előnyt a nagyszünetre alakítottak ki Ábrahám Márta tanítványai. A fordulás után ismét jól küzdött a fővárosi gárda, meg is fordították a mérkőzést. Többször is támadtunk a vezetés visszavételéért, és végül Tenyér Zsófi 2+1-es kombinációjával tört át a lélektani gát, amely végül öt pontos győzelemhez vezetett.
Csapatunkból Varga Eszter 20/9 ponttal és 5 gólpasszal vette ki részét a sikerből, Vojinovic Milica pedig 17 pontja mellé 5 lepattanót gyűjtött be.

PEAC-PÉCS Pingvinek – Vasas Akadémia 75-70 (17-18, 24-18, 12-13, 22-21)
PEAC-PÉCS Pingvinek: Tenyér 9, Varga 20/9, Pucz 5, Vojinovic 17, Kovács K. 5. Csere: Habling 8, Hegedűs 7, Kaposi 2, Scherer 2, Wentzel H. -, Palaczki -. Edző: Ábrahám Márta, Gyenizse Áron
VASAS Akadémia: Boros B. 2, Hizsnyik 9, Madár 12, Vígh 11/3, Szerencsés 21/3. Csere: Tóth F. 5/3, Mudra 8/3, Esztári 2, Altmann -. Edző: Igor Skocovski
   
Ábrahám Márta: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, fontosnak és pozitívnak tartom, hogy az újév első mérkőzését meg tudtuk nyerni. Örömünk azonban nem lehet felhőtlen, hiszen ha nem engedtünk volna ki többször is a második félidőben, ezt a mérkőzést eldönthettük volna előbb, nem pedig az utolsó percben. Ahogy nem is olyan régen egy beszélgetés keretében elhangzott „nem lehet egyik nap jól, kedvvel edzeni, másnap pedig rosszul vagy kedvtelenül, nem lehet egyik nap küzdeni, második nap pedig nem, folyamatosan, minden nap jól kell dolgozni”. Ez a mérkőzésre is igaz, nem lehet öt percig jól védekezni, majd öt percig nem védekezni és támadni, a mérkőzés egésze alatt keményen kell küzdeni.

« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva