PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

KÖZEL VOLTUNK A GYŐZELEMHEZ

Közel voltunk a győzelemhez
Rossz kezdés után izgalmas végjáték alakult ki Nyíregyházán, amiből a házigazdák jöttek ki jobban, így 71-68-ra megnyerték a találkozót.
Nyíregyházi Kosársuli
Nyíregyházi Kosársuli
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek

Juniorjaink után az amatőr csapatunk számára is elkezdődött a szezon, vasárnap délután a mezőny Pécstől legtávolabb lévő csapata, a Nyíregyházi Kosársuli várt Ábrahám Márta együttesére. A hosszú utazás fáradalmai meg is látszottak a mieinken, nehezen lendültek bele a meccsbe. A nagyszünet után fordult a kocka, több szép megoldással záruló támadást vezettünk és harcosságunkkal fordítani tudtunk, a 27. percben Varga Eszti triplájával átvettük a vezetést (50-51). Vojinovic Milica és Radonjic Jelena is szállította pontokat, a többiek pedig hasznos, harcos mezőnymunkát végeztek, így meccsben tartotta magát a PEAC-PÉCS Pingvinek. A legvégén sajnos a hazaiaknak jött ki jobban a lépés, így ők örülhettek a győzelemnek.
   
Nyíregyházi Kosársuli – PEAC-Pécs Pingvinek 71-68 (16-11, 24-19, 12-24, 19-14)
Nyíregyháza: Borza 4, Farkas 12, Bíró 5, Fekete 14/3, Farkasinszky 25. Csere: Juhász -, Karakó 5, Kovács 2, Csegény -, Ványi 4.
PEAC-PÉCS Pingvinek: Radonjic 14, Szücs -, Pucz 6, Vojinovic 19/6, Kovács K. 2. Csere: Varga 12/6, Hegedűs 9, Nagy -, Kaposi -, Scherer 6. Edzők: Ábrahám Márta, Gyenizse Áron
   
Ábrahám Márta: Szoros szezonnyitó mérkőzésen vagyunk túl, ami sajnos számunkra vereséggel zárult, de ugyanakkor bizakodásra ad okot, hiszen nagyon jó és harcos felfogásban kosárlabdáztak a lányok. Az elején nehezen találtuk a ritmust támadásban, amin hamarabb tudtunk javítani, mint a védekezésünkben vétett hibáinkon. A félidőt követően feljavult támadó- és védőjátékunkkal visszajöttünk a mérkőzésbe, de a kizárásaink hiányából a sok második eséllyel jól sáfárkodó hazaiaké volt a végszó. Mindennek ellenére öröm volt nézni a lányok harcosságát és összetartását!
« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva