PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

JOBB VOLT A BKG DSE

Jobb volt a BKG DSE
Vasárnap este Szigetszentmiklóson lépett pályára amatőr csapatunk, amely jól játszott ugyan, de a rutinosabb, jobb játékerőt képviselő BKG DSE 85-64-re nyerni tudott.
BKG DSE Szigetszentmiklós
BKG DSE Szigetszentmiklós
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek

Szombaton a junior és felnőtt csapatunk is idegenben lépett pályára, vasárnap ismét egy újabb utazás várt a PEAC-os lányokra. Az NB I. B. Piros csoportjában szereplő amatőr csapatunk Szigetszentmiklós felé vette az irányt, és a bajnoki tabella harmadik helyén álló gárda ellen nem is kosárlabdáztak rosszul Tenyér Zsófiék.
A PEAC-PÉCS Pingvinek csapatában Kovács Kitti 29 perc alatt 28 pontot szerzett, 8 lepattanót begyűjtött és kiharcolt 6 személyi hibát.

BKG DSE Szigetszentmiklós – PEAC-PÉCS Pingvinek 85-64 (17-21, 20-10, 23-14, 25-19)
BKG DSE: Lakatos 17/9, Bodnár 8/3, Katona 9, Shirian 12, Aldazabal 15. Csere: Gundel Takács 12, Lantos 2, Németh 6, Nyulasi 4. Edző: Gedei Tibor, Németh Nóra
PEAC-PÉCS Pingvinek: Tenyér 14/6, Szücs L. 6, Pucz, 6/3, Kovács K. 28, Scherer 2. Csere: Wentzel H. 2, Mink -, Kovács O. 3, Solymosi -, Palaczki 3. Edző: Ábrahám Márta, Gyenizse Áron
   
Ábrahám Márta: Szeretnék gratulálni az ellenfelünknek a győzelemhez, a lányainknak pedig a tisztes helytállásért. Szervezetten, fegyelmezetten támadtunk és több extra egyéni teljesítmény is tarkította a támadó játékunkat. A védekezésben akadtak hibák, de a tudásunkhoz mérten ott is voltak remek egyéni teljesítmények és a csapatvédekezésünkben bekövetkezett hibákat az azt követő védekezésben próbáltuk kijavítani. A mérkőzés egésze alatt küzdöttünk, nem volt hátradőlés, kiengedés, hanem végig jó ritmusban kosárlabdáztunk. Gratulálok még egyszer a lányoknak és bízom benne, hogy a pozitív dolgokat magukkal tudják vinni az elkövetkező mérkőzésekre is.

« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva