PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HOSSZABBÍTÁSBAN MÚLTUK FELÜL A KECSKEMÉTIEKET

Hosszabbításban múltuk felül a kecskemétieket
Értékes győzelmet aratott amatőr csapatunk Kecskeméten, amely a ráadásban vívta ki magának az 54-50-es sikert. Ezzel már a negyedik mérkőzését nyerte meg Ábrahám Márta együttese a bajnokságban.
Kecskeméti KC
Kecskeméti KC
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek

Ezen a hétvégén két idegenbeli összecsapás várt amatőr együttesünkre, amely a péntek esti, kecskeméti fellépését sikeresen tudta hozni. Izgalmas, ám kosárszegény találkozón a rendes játékidő végén 47-47 állt az eredményjelzőn. A ráadásban a mieink kerekedtek felül, a végeredményt Varga Eszter büntetőből állította be. Érdekesség, hogy a találkozón több lepattanót gyűjtöttek be a csapatok, mint amennyi pontot szereztek. A PEAC-PÉCS Pingvinek legeredményesebb játékosa Pucz Eszter volt 15 ponttal, rajta kívül Vojinovic Milica (11) jutott tíz pont fölé.
   
Legközelebb szombaton 13 órakor Ajkán lépnek pályára a mieink.

KECSKEMÉTI KC - PEAC-PÉCS Pingvinek 50-54 (11-12, 18-15, 11-10, 7-10, 3-7) h. u.
Kecskeméti KC: Burján B. 2, Burján L. 5/3, Kurtz 9, Buzánczky 9, Kálló 10/9. Csere: Kiss 12, Tasi -, Schégl 3. Edző: Kónya Levente
PEAC-PÉCS Pingvinek: Tenyér 7/3, Varga 9, Habling 2, Vojinovic 11, Kovács 4. Csere: Pucz 15, Hegedűs 2, Nagy -, Scherer -, Szücs L. 4. Edző: Ábrahám Márta, Gyenizse Áron
   
Ábrahám Márta: Nem kezdtük jól a mérkőzést, leginkább támadásban akadtak gondjaink, a védekezésünk - leszámítva egy-két rossz döntést – stabil volt. A második félidőben változtattunk a támadójátékunkon, de a megbeszéltek töredékét tudtuk megvalósítani, ezért inkább a védekezésen próbáltunk csavarni, nem kis sikerrel. A hosszabbítás kiharcolását követően a támadásbeli gyermeki hibáinkat az eredményes védekezéssel tudtuk kompenzálni és egy nagyon értékes győzelmet tudtunk elhozni idegenből. Gratulálok a lányoknak!

« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva