PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

HARMINCEGY LETT KÖZTE

Harmincegy lett közte
Papírforma győzelmet aratott a PEAC-PÉCS Pingvinek vasárnap délután, a ZTE NKK II. ellen, minden negyedet megnyerve, 87-56-os pécsi siker lett a mérkőzés vége.
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek
ZTE NKK II.
ZTE NKK II.

Demeter Nórát és Tenyér Zsófiát is nélkülöző csapatunk sima győzelmet aratott a zalaiak ellen, amely sajnos áldozattal járt, Kovács Kitti a második negyedben talpsérülést szenvedett, nem is tért vissza a parkettre. Remekül játszottak azonban a pályára lépők, akiknek ezúttal több lehetőség jutott. A mieink legjobbja Szücs Réka volt, aki úgy ért el 15 pontot, hogy nem hibázott el egy mezőnydobást sem, de a 14 pontot szerző Pucz Eszter is kiváló százalékkal célzott.

PEAC-PÉCS Pingvinek – ZTE NKK II. 87-56 (28-15, 19-16, 18-13, 22-12)
PEAC-PÉCS Pingvinek: Szücs R. 15/3, Sellei 14, Szücs Lilla 13/3, Hegedűs 10, Kovács K. 4. Csere: Pucz 14, Varga 9, Kaposi 2, Szücs Luca 2, Nagy 4. Edző: Éles Péter
ZTE NKK II.: Kovács G. 10/3, Kovács C. 8, Vincze 18/3, Preisinger 2, Liska 11. Csere: Lang 2, Czigány 5. Edző: Horváth Zsófia
   
Éles Péter: Jó volt látni, hogy az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosaink milyen hasznosak tudnak lenni egy adott meccsen. Mindenki hozzátett valamit a sikerhez a csapat érdekében. Örülök Sellei Dalma visszatérésének, Kovács Kittinek pedig mielőbbi jobbulást kívánok!

« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva