PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

ELFÁRADTUNK A PONTZUHATAGBAN

Elfáradtunk a pontzuhatagban
Vasárnap délután amatőr csapatunk a Dávid Kornél Akadémiát fogadta, amellyel szemben 93-90-re alulmaradt.
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek
Dávid Kornél KA
Dávid Kornél KA

Hullámzó játékot láthattunk a pályán, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. A 26. perctől egyre inkább érződött a fáradtság a mieink játékán, és szép fokozatosan ellépett a fehérvári Dávid Kornél Akadémia. A záró felvonásban még egy pontra sikerült megközelítenünk Lauferéket, de ennél többre sajnos nem futotta, a vége három pontos vereség lett.
Amatőr csapatunk legközelebb vasárnap a Lauber Dezső Sportcsarnokban fogadja 18:30-kor a Bajai NKK csapatát HEPP Kupa mérkőzésen. A tét a HEPP Kupa négyes döntőjébe való bejutás, ami egy találkozón dől el.

PEAC-PÉCS Pingvinek – Dávid Kornél Akadémia 90-93 (25-23, 21-20, 24-32, 20-18)
   
PEAC-PÉCS Pingvinek: Szücs 10/3, Varga 13/3, Pucz 8/6, Vojinovic 24, Nagy 10. Csere: Kaposi 8/6, Hegedűs 9, Scherer 6, Palaczki -, Kovács K. 2. Edző: Ábrahám Márta, Gyenizse Áron
Dávid KA: Nagy 18/6, Szabó 2, Rozsics 23, Czompó 2, Laufer 27/3. Csere: Tamás 14/6, Ehmann 7. Edző: Szentpáli Gergő
   
Ábrahám Márta: Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez! Egész mérkőzés alatt fáradtnak éreztem a csapatot és sajnos a 93 kapott ponttal nem mondhatjuk, hogy acélos volt a védekezésünk. Két rossz egy perces hullámmal kiengedtük a győzelmi esélyt a kezünkből. A mérkőzés folyamán viszont voltak extra egyéni megmozdulások és teljesítmények, valamint a csapat küzdőszellemére sem lehet panasz. Remélem, hogy az előttünk álló HEPP Kupa mérkőzésen ezek mellé egy jobb védekezést fogunk produkálni.

« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva