PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

ELCSÚSZTUNK A CSATÁNÁL

Elcsúsztunk a Csatánál
A bajnoki tabella második helyén álló, egy vereséget jegyző Csata DSE otthonában lépett pályára amatőr csapatunk, amely nagy arányú vereségbe szaladt bele a fővárosban.
Csata DSE
Csata DSE
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek

Nehéz mérkőzés várt szerdán a Pingvinekre, a jórészt felnőtt csapatának játékosaira építő Csata DSE ellen. Hamar kialakult a szakadék a két csapat között, amely a két középső játékrészben tovább mélyült. A záró felvonás hozott egyedül kiegyenlítettebb játékot.
Vasárnap szintén a pillanatnyilag „dobogón” tanyázó BKG DSE Szigetszentmiklós otthonában lép pályára amatőr csapatunk.

Csata DSE – PEAC-PÉCS Pingvinek 85-40 (22-14, 23-6, 25-6, 15-14)
Csata DSE: Pálinkás 14/3, Angyal 11/6, Solymosi 7, Radócz 12/3, Mányoki 17/6. Csere: Rakita 12/6, Krasovec 2, Dénes -, Várszegi 8, Horváth 2. Edző: Tursics Krisztián, Nagy Bujdosó Nóra
PEAC-PÉCS Pingvinek: Tenyér 12, Varga -, Habling 4, Hegedűs -, Vojinovic 9/3. Csere: Kovács 9, Kaposi -, Wentzel H. -, Scherer 4, Pucz 2. Edző: Ábrahám Márta, Gyenizse Áron
   
Ábrahám Márta: A mérkőzéshez kötődően két személyt lehet megdicsérni. Azt, aki a pizzát elkészítette nekünk a meccs után és a sofőrt, aki oda-vissza vezette a buszunkat. Ha ők úgy végezték volna el ma a munkájukat, mint ahogy azt mi tettük a mérkőzésen, akkor szénné égett pizza fölött fanyaloghatnánk és a busszal is eltévedtünk volna. De nem, ők velünk ellentétben jól végezték a munkájukat… Azt a kritikát pedig, hogy nem tudunk védekezni, remélem, nagyon gyorsan megcáfoljuk!

« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva