PEAC-Pécs Menü
TIPPMIX

DEAC SIKER PÉCSETT

DEAC siker Pécsett
Voltak szép momentumaink a debreceniek ellen, de a papírforma nem borult, a jobb játékerőt képviselő DEAC 64-56-ra győzni tudott.
PEAC-PÉCS Pingvinek
PEAC-PÉCS Pingvinek
DEAC DSI
DEAC DSI

Vasárnap hazai pályán bemutatkozott a PEAC-PÉCS Pingvinek csapata is, amely az erősebb játékerőt képviselő debrecenieket fogadta a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Kár volt a második negyedért, amikor megugrottak a fekete mezes vendégek, mert a nagyszünetet követően már kiegyenlítettebb játék folyt a pályán, fel tudtuk venni a versenyt. A mieink közül Varga Eszter 19/6 pontig jutott, leszedett nyolc lepattanót és megszerzett öt labdát, Kovács Kitti pedig 15 ponttal és nyolc lepattanóval járult hozzá a Pingvinek teljesítményéhez.
   
A Pingvinek legközelebb október 17-én este 20 órától lépnek pályára a PINKK SE ellen, HEPP kupa mérkőzésen.

PEAC-PÉCS Pingvinek – DEAC DSI 56-64 (16-20, 11-19, 14-14, 15-11)
PEAC-PÉCS Pingvinek: Radonjic 8, Pucz 6, Hegedűs -, Scherer 2, Kovács 15. Csere: Varga 19/6, Nagy 4, Kaposi 2, Wentzel H. -. Edző: Ábrahám Márta, Gyenizse Áron
DEAC DSI: Szabó 9/3, Gál 10, Mezei 9/3, Göttlinger 2, Földvári 15. Csere: Foltin 4, Radványi D. -, Herdon 10, Csorba -, Radványi Á. 2, Salamon 3. Edző: Kovács Imre, Jávor Barna
   
Ábrahám Márta: Rövid szakaszokban tudtunk dominálni a nagyobb rutinnal rendelkező DEAC ellen, azonban ami bíztató, hogy az utolsó percig küzdöttünk a mérkőzésben maradásért. Amennyiben taktikai szinten - védekezésben és támadásban egyaránt -, is tudunk fejlődni mérkőzésről mérkőzésre, akkor több sikerélménnyel gazdagodhatunk!

« vissza


Kiemelt támogatók:


© Minden jog fenntartva